Rendelőnket 2014 áprilisában nyitottuk kedvenceink egészsége érdekében. Állataikat a lehető legalaposabb ellátásban részesítjük, mintha a sajátjaink lennének. Tudásunkat mindig naprakészen tartjuk és hivatásunkat magas színvonalon, lelkiismeretesen végezzük.

Munkatársak:

Dr. Fábián Annamária

1982-ben születtem Budapesten. Kiskoromban, amikor vidéken voltunk, mindenki ismert a faluban, mert mindenhova bementem, ahol bármilyen állatot is simogathattam. 8 évesen kijelentettem, hogy én állatorvos leszek és onnantól töretlen volt az elhatározásom. Gimnázium után, 2001-ben felvételt nyertem az Állatorvos-tudományi Egyetemre, majd 2006-ban sikeresen lediplomáztam. Egyetemi éveim alatt önkéntes ügyeletet vállaltam mind a kisállat-, mind a nagyállat klinikán, és önkéntes asszisztens voltam a sebészeten. Végig a gimnáziumi és egyetemi éveim alatt állatorvoshoz jártam, hogy minél többet tanulhassak és sajátíthassak el, mire kikerülök a valós életbe. 2010-2012 között elvégeztem az Egzotikus állatok szakállatorvosa képzést.

Fő érdeklődési területem a belgyógyászat, a bőrgyógyászat, a sebészet és az egzotikus állatok gyógyászata.

Dr. Czirják Judit

1984-ben születtem Szolnokon. Vidéken nőttem fel, már egészen kicsi korom óta rajongtam az állatokért, mindig is állatorvos szerettem volna lenni. 2003-ban nyertem felvételt az Állatorvostudományi Egyetemre, akkor még azzal a céllal, hogy szarvasmarhák szaporodásbiológiájával foglalkozzak. Az egyetemi évek alatt az érdeklődésem egyre inkább a kisállatok felé fordult, a gimnáziumi és egyetemi évek alatt kisrágcsálókat tartottam és tenyésztettem, állataim több nemzetközi versenyen sikeresen szerepeltek. Így mikor 2008-ban kézbe kaptam a diplomámat, már egyértelmű volt, hogy kisállat-praxisban helyezkedem el.

2014-ben alapítottuk meg a KisVakond Állatorvosi Rendelőt, ahol igyekszek a lehető legjobban helyt állni kedvenceik egészsége érdekében.

Fő érdeklődési területem a belgyógyászat, szaporodásbiológia, endokrinológia és az egzotikus állatok gyógyászata.

Hazaérve Flash, a maine coon cica és három gould amandinám üdvözöl.