Bemutatkozás

Dr. Fábián Annamária

Az állatok szerintem mindent megérdemelnek. Önzetlenek, és nem lehet csalódni bennük. Mindig szerettem az állatokat. Kiskoromtól tudtam, hogy állatorvos akarok lenni. És az is lettem. Nekem a legfontosabb az állatok egészsége a rendelőben és az ő érdekeiket tartom szem előtt, az alapján dolgozom. Már gimnázium óta részt vettem az állatorvosi ellátásban, az egyetemi évek alatt pedig plussz időt töltöttem önkéntes munkával az egyetemen, belgyógyászati- és sebészeti tanszékén. A diploma után megszereztem az egzotikus állatok szakállatorvosa címet. Célom, hogy mindig naprakészen tartsam a tudásom és folyamatosan fejlődjek.Az állatorvoslás halmazán belül mélyebben elmerültem (AOWD szinten) a sebészetben, bőrgyógyászatban, belgyógyászatban és természetesen specializálódtam az egzotikus állatok gyógyaszatában.

Kotán Alex “Nyaxi”

Vidéken nőttem fel, disznótól a tyúkig volt mindenünk. Már 1 éves koromban míg mások a cirkuszban pónik hátán lovagoltak, én a német juhászunk hátán. E fajta iránti szeretetem azóta is töretlen. 2018-ban csatlakoztam a KisVakond csapatához, kitűnő minősítéssel elvégezve a kisállatgyógyászati asszisztens szakmát. 2019-ben elvégeztem a kutyakiképző szakmát is.

Dr. Frici

Öt hetes koromban csatlakoztam ehhez a nagyszerű csapathoz. Már akkor feltűnt kimagasló tehetségem az állatgyógyászatban. Szeretem a nyulakat és a tengerimalacokat. Ha meg akar valaki simogatni, akkor leboxolom, de vigyázzon, nagyobbat ütök, mint Rocky!