Nyitvatartás módosulás

Kedves Gazdik és Kedvenceik!

Ahogy tudják egyedüli állatorvosként maradtam a rendelőben, és felújításokat, fejlesztéseket kezdtem. Lassan a felújítások befejeződnek, de a fejlesztések továbbra is folytatódnak, hogy a kedvenceiket magas színvonalon és teljes körűen tudjuk ellátni.
Természetesen továbbra is szeretettel várom Önöket és Kedvenceiket, akiket lelkiismeretesen és magas szakmai színvonalon fogok ellátni, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy egészséges, boldog, hosszú életük legyen Önökkel. Engem továbbra is a +3620/3535206-os telefonszámon érnek el.
A nyitva tartás meghosszabbodik, az időpontfoglalások továbbra is működnek rendelési időben a +3620/5004336-os telefonszámon.
Nyitvatartási idő december 1-től:
HÉTFŐ, SZERDA, PÉTEK 15:00-19:00
KEDD, CSÜTÖRTÖK 10:00- 12:00
Fontos! A délutáni rendelésekre legkésőbb 18:30-ig lehet megérkezni, akik ezután érkeznek, ügyeleti felárral tudom csak fogadni! Ennek oka, hogy sokan az utolsó percekben érkeznek, ami miatt a rendelést 20-21h magasságában sikerül csak befejezni, amit rövidíteni szeretnék. Aki 18:30-ig megérkezik természetesen normál áron mindenképpen ellátom, mindenki sorra kerül!
Sokan találkoztak már asszisztensemmel, akit szeretnék kicsit bemutatni, mert állandó résztvevője lett a rendelőnek. Nyaxi (Alex) 1,83m magas, sármos, jóképű fiatalember. Fő érdeklődési területe az állatok, a testépítés, autószerelés és legújabb folyamatban lévő szakmája a kutyakiképzés. Németjuhász fanatikus! A rendelőben ő foglalkozik a tápok beszerzésével (+3630/7575-666-os telefonszámon hívható ez ügyben) és segíti a munkámat a rendelések alatt, rögzíti az időpontfoglalásokat is.

Dr. Fábián Annamária